Groepsmanagement Instructies – VCA EDU - VCAEdu

Individuele Accounts en Groepsleider Accounts

Het VCA EDU-platform heeft twee typen accounts:

  1. Individueel Account: individuele gebruiker met toegang tot het pakket.
  2. Groepsleider Account: groepsleider die individuele accounts beheert.

Iedereen die op individuele basis een pakket aanschaft, of door een groepsleider aan een pakket toegevoegd wordt, ontvangt een Individueel Account. Deze personen hebben toegang tot het platform waar zij zelfstandig kunnen studeren en zich voorbereiden op examens.

Groepsleiders krijgen toegang tot het Groep Management Sectie. Hieronder vindt u een omschrijving van de mogelijkheden van dit dashboard. De groepsleider kan ook voor zichzelf (tegen betaling) toegang tot het lesmateriaal in het pakket aanvragen. In dit geval zal de groesleider, door naar de individuele cursuspagina – Mijn pakketten – te gaan, dezelfde opties hebben als gebruikers met een Individueel Account.

Groepsnaam

Als u een groepspakket heeft besteld raden wij aan om een groepsnaam aan te maken met de volgende elementen: BEDRIJFSNAAM + Product  (bijvoorbeeld: VCATALEN – Cursus EN). Als u meerdere groepen beheert maakt dit het makkelijk om te navigeren tussen groepen. Bovendien kan ons support team uw groep dan eenvoudig en snel vinden.

Deze groepsnaam is gekoppeld aan uw Groepsleider Account voor het betreffende product. Als u individuele gebruikers wilt toevoegen dan doet u dit door Individuele Accounts aan te maken. 

Je kunt de groepsnaam op elk moment wijzigen.

Hoe beheert u een groep?

Als groesleider heft u toegang tot de Groep Management Sectie

In deze sectie kunt u:

  1. Raadplegen welke pakketten u heeft
  2. Raadplegen hoeveel Individuele Accounts u aan de pakketten toe kunt voegen
  3. Raadplegen welke Individuele Accounts toegang hebben tot uw pakketten
  4. Individuele Accounts toevoegen, opnieuw uitnodigen, of verwijderen
  5. Voortgang van Individuele Accounts monitoren binnen een geselecteerd pakket.
  6. De naam van uw groep wijzigen

Hoe voegt u meer Individuele Accounts toe?

Als u meer Individuele Accounts nodig heeft voor een bepaald pakket, kunt u deze eenvoudig toevoegen. Het enige dat u hoeft te doen, is in te loggen als groepsleider en de pagina van het geselecteerde pakket te bezoeken. Uw groep wordt automatisch geselecteerd. Kies het aantal Individuele Accounts dat u wilt toevoegen en voer de betaling uit. Het aantal beschikbare plekken wordt automatisch bijgewerkt.

FAQ - dodatkowe pytania odnośnie zapisu grupowego

Alle gebruikers binnen uw pakket krijgen de mogelijkheid om het officiële VCA-examen af te leggen. Binnen uw organisatie kunt u beslissen of uw medewerkers zichzelf individueel voor het examen kunnen inschrijven, of dat u ze als groep wilt inschrijven. Elk van deze inschrijvingen wordt geanalyseerd door onze platformbeheerders. Als een gebruiker van een Individueel Account zich aanmeldt voor het examen, ontvangt de groepsleider direct een bericht.

Wij bieden de volgende betalingsmethoden: iDeal, Mastercard, Visa, Sepa Incasso, Sofort, Przelewy 24.
Bij een groepsabonnement is het ook mogelijk om te betalen op basis van een pro-formafactuur.
Belangrijk: toegang tot het platform is pas actief nadat de betaling is bijgeschreven.

Na het aanmaken van een Groepsleider Account kunt u  direct Individuele Accounts toevoegen. Deze accounts zijn onmiddellijk actief na het verzenden van de uitnodiging en de accountactivering door de uitgenodigde gebruiker.

Wilt u accounts aanmaken van een grote groep gebruikers of bent u geïnteresseerd in samenwerking met ons kantoor, neem dan contact met ons op voor een kortingscode.
Scroll naar boven