Cursussen Basis VCA Archives - VCAEdu

Online voorbereiding op het officiële examen met het VCA EDU-platform

Cursus VCA Basis Online

Cursus VCA Basis e-learning

Als u besluit om in Nederland in de bouw of petrochemie te gaan werken, dan moet u een Basis VCA diploma hebben. Alle vakmensen die praktische werkzaamheden verrichten – bijv. Montage-, elektrische-, isolatie-, onderhoudswerkzaamheden etc. – moeten in het bezit zijn van een VCA-certificaat. Op het VCA EDU-platform vindt u tal van mogelijkheden om u voor te bereiden op het officiële Basis VCA-examen. Bereidt u voor op het Basis VCA-examen met het VCA EDU-platform. De online cursus garandeert een volledige voorbereiding op het officiële VCA-examen. Elk van de aangeboden cursussen bieden ook proefexamens en de mogelijkheid om het officiële examen af ​​te leggen op een plaats en tijdstip naar keuze.

VCA Basiscursus met AUDIO-versie – luister naar de volledige cursusinhoud

Leer gemakkelijk en snel. Dankzij cursussen met opgenomen inhoud (Poolse en Engelse versie) kunt u zich sneller voorbereiden op het officiële examen. Voor elk van de secties en onderwerpen van de cursus vindt u de minimale tijd die nodig is om het geselecteerde deel van de cursus te lezen – de lengte van de door de docent voorgelezen opname wordt daar vastgelegd. Momenteel is de audioversie beschikbaar in cursussen in het Pools (2 uur en 47 minuten aan opnames) en Engels (2 uur en 20 minuten aan opnames).

Cursus VCA Basis online - aanbod voor particulieren - e-learning

Train uzelf in de VCA-veiligheidsregels.

VCAEDU – Uw vertrouwde trainingsadviseur op het gebied van arbeidsveiligheid. Heeft u ondersteuning nodig bij het kiezen van trainingen en examens? Neem contact op.

Cursus VCA Basis online - aanbod voor bedrijven en groepen

Kursy Basis VCA online

U bent verantwoordelijk voor uzelf en de mensen met wie u werkt

Online VCA Basiscursus - voor teamleden (voor de groepen)

De online cursus (e-learning) is onderverdeeld in korte secties. Elke sectie behandelt, in detail, kwesties die verband houden met het onderwerp gezondheid en veiligheid op het werk voor vakmannen. Door te kiezen voor de online cursus Basis VCA, kunt u zelf beslissen over uw leertempo en het tijdstip en de locatie waarop u leert. Na het lezen van het cursusmateriaal kunt u uw kennis testen en vertrouwd raken met de examenvorm dankzij de vier (4) proefexamens die wij met het pakket aanbieden.

 In heel Nederland worden regelmatig officiële examens afgenomen. Een handige locatie vindt u op onze interactieve kaart met VCA-examenlocaties

Scroll naar boven