Cursussen VOL VCA Archives - VCAEdu

Online voorbereiding op het officiële examen met het VCA EDU-platform

Cursus VOL VCA ONLINE

Cursus VOL VCA
e-learning

Stuurt u een groep medewerkers aan? Heeft u een eigen bedrijf (ZZP)? Dan dient u in het bezit te zijn van een geldig VOL VCA diploma. Vanaf vandaag is het gemakkelijker dan ooit. U kunt de VOL VCA-cursus met proefexamens volledig online afronden. Het enige wat u nodig heeft is een apparaat met internetverbinding. De cursus is beschikbaar in twee talen (Engels, Nederlands, Duits en Frans). 

01

Volledige VOL VCA-cursus

Het cursusmateriaal beslaat 100% van de kennis die nodig is om te slagen voor het officiële examen. Met de opleiding VOL VCA maak je kennis met het Nederlands Arbeidsrecht vanuit het perspectief van de leidinggevende.

02

VOL VCA proefexamens

Proefexamens die u in staat stellen om de verworven kennis te toetsen en om de methodiek van het officiële examen te beoefenen

03

Officieel examen

De pakketten zijn inclusief de kosten voor het afleggen van het officiële VCA-examen. Het examen op locatie is beschikbaar op meer dan 30 plekken in heel Nederland.

Laat uw personeel werken volgens de hoogste veiligheidsnormen.

VCAEDU – Uw vertrouwde trainingsadviseur op het gebied van arbeidsveiligheid. Heeft u ondersteuning nodig bij het kiezen van trainingen en examens?
Neem contact met ons op.

Cursus VOL VCA online- Zakelijk

U bent verantwoordelijk voor uw team

VOL VCA online - voor leidinggevenden

De VOL VCA online cursus is onderverdeeld in korte secties. Elke sectie behandelt in detail kwesties die verband houden met het onderwerp gezondheid en veiligheid op het werk en de rol van de leidinggevende. Door te kiezen voor de online cursus VOL VCA, kunt u zelf beslissen over het leertempo en het tijdstip en de locatie waarop u traint

De cursus op het VCA EDU-platform in beschikbaar in talen: Engels, Nederlands , Duits en Frans. De vier genoemde talen zijn de enige talen die voor dit examen kunnen worden gebruikt. 

Scroll naar boven