Examen VCA Archives - VCAEdu

Online voorbereiding op het officiële examen met het VCA EDU-platform

Online Proefexamens VCA

Proefexamens
VCA online

Heeft u een VCA-diploma en moet u uw certificering hernieuwen? Heeft u veel kennis op het gebied van VCA en wilt u kijken hoe de nieuwe, digitale variant van het examen eruit ziet? Of wilt u uw kennis toetsen voor u het officiële examen aflegt? Maak dan een keuze uit onze online VCA-proefexamenpakketten. U kunt kiezen uit sets van 2, 3 of 4 proefexamens. Wij bieden onze proefexamenpakketten aan bij individuele registraties voor particulieren en groepsregistraties voor bedrijven. Elk van de pakketten bevat ook de mogelijkheid om het officiële VCA-examen op een door u gekozen plaats en tijd af te leggen.

Online Proefexamens VCA- e-learning

Train uzelf in de VCA-veiligheidsregels

VCAEDU – Uw vertrouwde trainingsadviseur op het gebied van arbeidsveiligheid. Heeft u ondersteuning nodig bij het kiezen van trainingen en examens?
Neem contact op.
Egzamin VCA

Fris uw kennis op en wen aan de vorm van het examen

Online Proefexamens VCA

Officiële examens worden regelmatig afgenomen in heel Nederland. Een handige locatie vindt u op onze interactieve kaart van de VCA examenlocatie.

Op het VCA EDU-platform zijn Basis VCA-cursussen ook beschikbaar in alle officiële talen. Daarnaast bieden wij ook een cursus VOL VCA-cursus aan in de talen EngelsNederlands, Duits en Frans.

Scroll naar boven