groep Archives - VCAEdu

Online voorbereiding op het officiële examen met het VCA EDU-platform

E-Learning – VCAEDU Zakelijk

Cursussen en proefexamens
E-learning voor bedrijven

Beheert u een groep medewerkers? Wilt u meerdere personen inschrijven voor het VCA examen en wilt u goed voorbereid zijn? Wilt u er zeker van zijn dat uw medewerkers zich goed voorbereiden op het examen en de nodige kennis opdoen op het gebied van VCA? Kies dan voor een online voorbereiding. Dankzij deze leervorm kunt u de voortgang van uw team monitoren en uw medewerkers in staat stellen om te leren in een veilige en comfortabele omgeving. Het enige dat u nodig heeft om het platform te gebruiken, is een apparaat internettoegang.

Cursussen VCA online- Zakelijk

Proefexamens VCA online- Zakelijk

Train uw team in de VCA-veiligheidsregels.

VCAEDU – Uw vertrouwde trainingsadviseur op het gebied van arbeidsveiligheid. Heeft u ondersteuning nodig bij het kiezen van trainingen en examens?
Neem contact op.

VCA - e-learning - aanbod voor particulieren

Beheer eenvoudig de VCA-examenvoorbereiding van uw team

Cursussen en proefexamens - e-learning

Online cursussen- en proefexamens (e-learning) zijn een ideale oplossing voor managers, bedrijfs- en instellingseigenaren. Moet u uw medewerkers regelmatig opleiden of heeft u een grotere groep mensen tegelijk? Dan is online leren met VCA EDU de perfecte oplossing.

Door producten uit het zakelijke aanbod te selecteren, voegt u ze toe aan het managementpaneel van de groepsleider. Van daaruit kunt u eenvoudig bepalen wie, wanneer en hoe snel uw team zich voorbereidt op het VCA-examen. Met groepsregistraties kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen.

Scroll naar top